توضیحات
ماشروم خال دار (Spotted Mushroom)
ماشروم خال دار که گاهی به آن ماشروم سوپرمن (Superman Mushroom) نیز گفته می شود در سال 1828 توسط Ruppell و Leuckart کشف شد. در گذشته این ماشروم در دسته Discosoma قرار داشت اما طبق دسته بندی که بر اساس DNA و RNA در سال 2007 صورت گرفت این ماشروم را در دسته Actinodiscus قرار داده اند. این ماشروم در اکثر دریاها و اقیانوس ها و در اعماق کمتر از 10 متر یافت می شود. ماشروم خال دار در آکواریوم به سادگی تکثیر می شود و حداکثر اندازه آن 5 تا 8 سانتی متر می باشد.
نام علمی : Actinodiscus mutabilis
خانواده : Discosomatidae
رنگ : آبی ، قهوه ای ، سبز
دمای مناسب : 23C – 28C
شوری مناسب : 1.026-1.023
PH مناسب : 8.4-8.1
کلسیم : 400ppm – 440ppm
منیزیم : 1200ppm – 1350ppm
الکالینیتی : 8dKH – 12dKH
نگهداری : سطح نگهداری از این ماشروم آسان می باشد . این ماشروم نور شدید را دوست ندارد و باید در معرض تابش نور غیر مستقیم نگهداری شود. در صورت زیاد بودن میزان نور این مرجان ابتدا قهوه ای شده و سپس از بین می رود. اگر چه ماشروم خالدار نسبت به سایر مرجانهای LPS و SPS توانایی تحمل میزان نیترات بالاتری را دارد اما پیشنهاد می شود که جهت نگهداری از این ماشروم از تعویض آب هفتگی 5 درصد به جهت حفظ کیفیت آب استفاده شود. ماشروم خالدار دارای جلبک همزیست زوزانتلا بوده و مواد مغذی آنها از طریق نور تامین می شود. بهتر است در آکواریوم این ماشروم را با غذا های حاوی فیتوپلانکتون و زئوپلانکتون تغذیه کرد. هنگام قرار دادن این ماشروم در تانک اطمینان حاصل کنید که جریان بر روی آن کم باشد زیرا در غیر این صورت نمی تواند غذا را از آب شکار کند .
میزان نور مورد نیاز : این مرجان به نور غیر مستقیم کم با متوسط (جهت گونه های مخصوص آب های کم عمق) و سطح PAR بین 150 تا 250 نیاز دارد. هرگز این مرجان را نباید در معرض نور مستقیم با شدت بالا قرار داد زیرا ممکن است سبب نابودی مرجان شود. بهتر است از نوری با طیف رنگی 14 تا 20 هزار کلوین جهت نگهداری این مرجان استفاده شود.
جریان مورد نیاز : این مرجان به سطح جریان آرام و کم نیاز دارد. جریان زیاد سبب عدم توانایی مرجان در به دست آوردن غذا خواهد شد.
گردآوری شده توسط گروه آکواریوم مارین لند
کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.