توضیحات
خرگوش ماهی خال طلایی
نام عمومی : Gold Spotted Rabbitfish
نام علمی : Siganus punctatus
خانواده : Siganidae
تشریح :
خرگوش ماهی خال طلایی در سال 1801 توسطSchneider و Forster کشف شد. خرگوش ماهی خال طلایی در جزایر کوکو ، استرالیا ، سنگاپور، خلیج تایلند، جنوب چین ، فیلیپین ، تایوان ، جزایر کارولین و اندونزی یافت می شود. این ماهی به صورت گروهی در اعماق 1 تا 40 متری در مکان های مرجانی یافت می شود و از جلبک ها و موجودات پلانکتونی تغذیه می کنند. خرگوش ماهیان خانواده ای هستند که به عنوان جلبک خوار معروف می باشند و این ماهیان می توانند جلبک های حبابی را بخورند. این خانوده دارای خارهای سمی بر روی کمر خود می باشند که هنگام حمل و نقل باید به شدت مراقب آنها بود. حداکثر اندازه این ماهی به 40 سانتی متر می رسد.
نگهداری :
سطح نگهداری از خرگوش ماهی خال طلایی آسان می باشد. این ماهی در صورت دچار شدن به استرس به سرعت تغییر رنگ می دهد به همین دلیل باید مکان های زیادی جهت مخفی شدن برای فراهم آورید. حداقل سایز اکواریوم برای نگهداری از این ماهی 650 لیتر می باشد.
دمای مناسب : 22C-26C
شوری مناسب : 1.026-1.020
PH مناسب : 8.6-8.1
تغذیه :
خرگوش ماهی خال طلایی اصولا گیاه خوار است. بهتر است در ابتدا به جهت غذا خور کردن ماهی از جلبک ها و گیاهان دریایی استفاده کنید. در آکواریوم بهتر است از انواع غذا های منجمد حاوی جلبک ها ، غذا های منجمد گوشتی مانند مایسیس و آرتمیا و غذاهای آماده گرانول و پولکی حاوی اسپرولینا استفاده کنید. از آنجایی که این ماهی یک ماهی چرنده است باید در طول روز به دفعات تغذیه شود. بهتر است غذا های این ماهی را در عصاره سیر و ویتامین C بخوابانید زیرا به افزایش سیستم ایمنی بدن ماهی جلوگیری از بیماری هایی مانند سفید بسیار کمک خواهد کرد.
سازگاری با ریف :
خرگوش ماهی خال طلایی عموما ریف سیف است اما در صورتی که غذای کافی نداشته باشد ممکن است برخی مرجانهای نرم و LPS ها را نیش بزند.
رفتار اجتماعی :
خرگوش ماهی خال طلایی با دیگر ماهیان عموما رفتاری صلح طلبانه دارند اما ممکن است گاهی با همنوعان خود رفتار پرخاشگرانه ای از خود نشان دهد . بیان این نکته ضروری است که کوچک بودن محیط تانک می تواند میزان خشونت آن را افزایش دهد.
گردآوری شده توسط گروه آکواریوم مارین لند
کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.